Achter de schermen…

aiden one studiotaartshop

Waar het allemaal begon… eind december 2014, mijn 3e ukkepuk werd in maart 2015 1 jaar, en natuurlijk wilde ik dat vieren met een geweldige cake smash en een fantastische outfit. Na heel veel speuren op de bekende Amerikaanse webshops werd ik verliefd op de newsboy outfits. De bloomers, bretels en de petjes. Ik zag mijn eigen bink al helemaal zitten! Maar die prijzen, poeh hey! Zo werd Studio Taart Outfits ontwikkeld, en merkte ik dat er een markt voor was. Voor meisjes een gave tutu scoren dat is nog niet zo lastig, maar de setjes voor jongens daar is Studio Taart  Shop uniek in. Alle patronen zijn gaande weg verbeterd en ontwikkeld, totdat er nu een uitgebreide collectie is die bijna wekelijks groeit.

Inmiddels hebben we ons aanbod uitgebreid met Cake Smash versiering en unieke handgeschilderde achtergronden.

Alles word handgemaakt met heel veel liefde en aandacht. Ook kan je terecht voor custom orders en gaan we opzoek naar jou perfecte outfit. Voor vragen kan je mailen naar info@studiotaart.nl

Liefs, Sandra